Milanović o napadu Irana na Izrael: To nije naš sukob, kao ni onaj u Ukrajini

Milanović o napadu Irana na Izrael: To nije naš sukob, kao ni onaj u Ukrajini

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović osvrnuo se na napad Irana na Izrael, rekavši da "to nije njihov sukob, kao što nije ni onaj u Ukrajini".

- To su sve segmenti Trećeg svjetskog rata. Drago mi je da nije bilo većih žrtava i bilo bi dobro da to sada stane. To nije naš sukob, kao što to nije ni onaj u Ukrajini. Ovo samo pokazuje da su Hrvatskoj potrebni hladni i odgovorni ljudi, a to nije Plenković i njegovi ministri koji su pokušali da nas uvuku u sukob u Ukrajini kroz obuku vojnika i to smo jedva zaustavili u Saboru, rekao je Milanović, prenosi N1 Zagreb.

Kako je kazao za Plenkovića - "on nas uvlači u sukobe koje ne razumije".

-  Pokušava da se dopadne nekom trećem. Ukrajina, Izrael, Iran je nešto gdje mi treba da se držimo po strani i ja sam to radio. Niko nas ništa ne pita i ne treba jer ćemo samo navući gnijev na sebe. U Hrvatskoj se vijore hrvatske zastave, a ne američke, izraelske ili ruske, dodao je.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.