Danas počinju letovi na relaciji Beograd – Mostar: Prvi leti Vučić
Air Serbia

Danas počinju letovi na relaciji Beograd – Mostar: Prvi leti Vučić

Direktor Aerodroma Mostar Marko Đuzel izjavio je da je za letove na direktnoj avio-liniji između Beograda i Mostara već prodato 2.000 karata, što je ocijenio kao odličan početak, prenio je danas RTRS.

On je za Srnu rekao da se direktna avio-linija uspostavlja danas, kada će prvim letom u Mostar stići predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koga će u Mostaru dočekati državni i gradski zvaničnici, te da je organizovana svečana ceremonija dočeka uz vodene topove i kulturno-umjetnička društva.

Srpski nacionalni avio-prevoznik Air Serbia će do Mostara letjeti tri puta sedmično – ponedjeljkom, petkom i nedjeljom.

Đuzel je naveo da će Air Serbia do Mostara leteti avionima tipa “erbas 319“ i “embraer 175“, da let traje 50 minuta, a karte koštaju od 56 eura po smjeru, odnosno od 104 eura za povratno putovanje u ekonomskoj klasi.

“Preko Beograda ćemo biti povezani sa 80 destinacija“, rekao je Đuzel, podsuetivši da je u junu prošle godine Aerodorom Mostar imao 500 putnika, a na kraju godine 20.500.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.