Nož u rancu učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ podmetnuo drugi đak
Foto: Pixabay

Nož u rancu učenika OŠ „Vladislav Ribnikar“ podmetnuo drugi đak

Istragom Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, utvrđeno je da nož koji je 23. februara pronađen u rancu učenika osmog razreda OŠ "Vladislav Ribnikar" nije njegov, već da mu je nož podmetnuo jedan od učenika, potvrđeno je za N1 iz Savjeta roditelja te škole.

Nova predsjednica Savjeta roditelja Jelena Radulović nam je potvrdila da je Savjet roditelja u petak zvanično obaviješten od strane škole o tome, ali da ništa više od toga ne može da kaže.

Ranije je portal Danas kontaktirao Više javno tužilaštvo kao i školu „Vladislav Ribnikar“, ali oni nisu željeli da potvrde ovu informaciju.

Podsjetimo, 23. februara u rancu jednog učenika drugi đaci su pronašli nož, tokom velikog odmora.

Đaci su zatim obavestili obezbjeđenje i školskog policajca, a u školu je došla i ministarka prosvjete Slavica Đukić Dejanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.