Zelenski: Vjerujemo da Bog ima ukrajinsku zastavu na ramenu
Volodmir Zelenski

"Ukrajinci kleče samo u molitvi. Nikad pred osvajačima i okupatorima"

Zelenski: Vjerujemo da Bog ima ukrajinsku zastavu na ramenu

Predsjednik Ukrajine Volodimir Zelenski danas je, na pravoslavni Uskrs, u video poruci pozvao građane da se ujedine u molitvi jedni za druge i za vojnike u rovovima.

"Molimo se jedni za druge. Kad se približimo jedni drugima, više nismo stranci", rekao je Zelenski ispred katedrale Svete Sofije u Kijevu.

U video poruci, objavljenoj na Telegramu, Zelenski je rekao da se Ukrajina već 802 dana bori protiv Rusije za pobjedu.

"Mi verujemo da Bog ima ukrajinsku zastavu na ramenu i sa takvim saveznikom život će definitivno pobediti smrt", rekao je Zelenski.

On je pozvao na molitvu najpre za vojnike, koji će Uskrs slaviti u rovovima, da se živi vrate kući, zatim za zemlju i ljude čiji se duh "ne može slomiti" i koji žele da Ukrajinu vide slobodnu.

"Ukrajinci kleče samo u molitvi. Nikad pred osvajačima i okupatorima", poručio je Zelenski.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.