IZ PRITVORA PUŠTENA ĆERKA OSUMNJIČENA ZA SPREMANJE UBISTVA OCA! Saši sipali lijek u piće i masakrirali ga!

IZ PRITVORA PUŠTENA ĆERKA OSUMNJIČENA ZA SPREMANJE UBISTVA OCA! Saši sipali lijek u piće i masakrirali ga!

Prema odluci Vrhovnog suda Republike Srpske od 24. aprila, pritvor Kajganić i Lazareviću može trajati do 29. jula.

Maloletnoj kćerki ubijenog Saše K., koja je osumnjičena za saučesništvo, ukinut je pritvor i ona je pod nadzorom organa starateljstva, rekao je danas načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković.

Radinković je izjavio novinarima da je pritvor produžen Andrei Kajganić, supruzi ubijenog, i Draženu Lazareviću, osumnjičenima za ubistvo Kulišića.

Prema odluci Vrhovnog suda Republike Srpske od 24. aprila, pritvor Kajganić i Lazareviću može trajati do 29. jula. Kajganić i Lazarević sumnjiče se da su po prethodnom dogovoru, zajedno sa maloljetnom kćerkom osumnjičene, 29. januara tabletama omamili Kulišića u namjeri da ga liše života.

Maloletnica je u porodičnoj kući napravila ocu limunadu u kojoj se nalazio izmrvljeni prah tableta "trean" od čega je zaspao, a potom ostavila otključana ulazna vrata i o svemu obavijestila majku i Lazarevića.

Osumnjičeni su potom Kulišića vezali, nekoliko puta ga udarili, odvezli ga automobilom u šumu u neposrednoj blizini izletišta Preslica gdje su mu zadali četiri ubodne rane u stomak, uslijed čega je preminuo.

Izvor:MONDO.ME

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.