Demokrate: PES prisvojio naš izborni program za Budvu
Đorđe Zenović, Foto: Demokrate

Zenović tvrdi

Demokrate: PES prisvojio naš izborni program za Budvu

Demokratska Crna Gora tvrdi da budvanski Pokret Evropa sad promoviše projekat ARTery Budva, odnosno promenade duž korita rijeke Grđevice, što je dio izbornog programa Demokrata prije četiri godine.

To tvrdi Đorđe Zenović, nosilac izborne liste "Demokrate – Ojačaj. Obnovi. Oživi. Budva odlučuje".

"Projekat ARTery Budva je bio naš stub izbornog programa još od izbornog ciklusa 2020. godine, ali obzirom da od tada nismo bili u vlasti i zbog nemogućnosti da taj projekat nametnemo kao prioritetan, prenosili smo ga iz izbornog ciklusa u izborni ciklus. Podsjećam da je te 2020. godine nestranački PES bio u Singapuru i nije bio aktivan sudionik političkih prilika u Budvi i Crnoj Gori, ali to ne mijenja činjenicu da nije lijepo prisvajati tuđe", smatra zenović. 

Prema njegovim riječima, to što drugi politički konkurenti prisvajaju njihove političke programe i infrastrukturne projekte potvrđuje ispravnost djelovanja Demokrata.

"To garantuje da ćemo nakon 26. maja krenuti u realizaciju ovog, ali i drugih projekata, što je, na kraju, ipak ključni cilj i namjera naše izborne liste", zaključio je on. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.