Demokrate: Antivladina koalicija nasiljem i opstrukcijom pokušala da zaustavi povećanje plata i penzija
Demokrate Crne Gore

"Očigledno svjesni izbornog poraza i nokauta koji će doživjeti u nedjelju"

Demokrate: Antivladina koalicija nasiljem i opstrukcijom pokušala da zaustavi povećanje plata i penzija

Svjesni očiglednog izbornog poraza i nokauta koji će doživjeti u nedjelju, antivladina koalicija DPS – URA - JAKOV MILATOVIĆ pokušala je danas u Skupštini Crne Gore da brutalnim verbalnim nasiljem i opstrukcijom, zaustavi povećanje plata i penzija, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Nakon omalovažavanja novinarke Javnog servisa, opoziciona osovina udarila je danas opet na jednu ženu, potpredsjednicu Skupštine Zdenku Popović sprječavajući je da vodi sjednicu Skupštine po Poslovniku, upućujući joj najpogrdnije riječi i izraze. Baš onako kako su tokom 30 godina na ulicama Podgorice sprovodili nasilje, a u institucijama zaobilazili procedure, pojedini poslanici opozicije, danas su neprimjerenim vrijeđanjem, pokušajima ponižavanja i omalovažavanjem dostojanstva jedne poslanice i Skupštine Crne Gore, pokazali da su u Podgorici već politički deklasirani", navode u saopštenju. 

Poručuju da izgleda i da je hapšenje osumnjičenog za kupovinu ličnih karata, izazvalo toliku paniku i bijes "kod antivladine koalicije, koja više ne bira metode i načine da spriječi i zaustavi nezaustavljiv rast životnog standarda svih građana Crne Gore". 

"Njihov sramni čin predstavlja jasan pokazatelj nemoći i frustracije pred neizbježnim porazom, a brutalnost kojom su pokušali danas da naprave opstrukciju Skupštini Crne Gore samo potvrđuje njihov nedostatak političke kulture i poštovanja prema institucijama države.

Ističu da ovakvo nezabilježeno nasilničko ponašanje nije samo napad na potpredsjednicu Popović, već i na same temelje parlamentarizma i dostojanstvo same Skupštine, koje pokazuje spremnost opozicije da koristi najprimitivnije metode kako bi sakrila svoj politički neuspjeh.

"Primitivcima poručujemo da smo naredni bili i danas, a bićemo i u nedjelju, kada će antivladina koalicija DPS-URA- JAKOV MILATOVIĆ u konačnom biti do kraja poražena!", zaključuju u saopštenju. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.