Srbija: Sudar autobusa i automobila, poginuo vozač, 21 osoba povrijeđena
SAOBRAĆAJNA NESREĆA, MALI POŽAREVAC/ - INSTAGRAM/PRINTSCREEN/SERBIALIVE_BEOGRAD

Srbija: Sudar autobusa i automobila, poginuo vozač, 21 osoba povrijeđena

U sudaru autobusa i putničkog automobila kod Malog Požarevca poginuo je vozač automobila. Povrijeđena je 21 osoba.

Jutros u 5.40 na prilaznom putu koji od Mladenovca vodi ka auto-putu i petlji Mali Požarevac, poginuo je vozač putničkog vozila, u sudaru u kome su učestvovali autobus na prigradskoj liniji 493 i putnički automobil.

Na lice mjesta stigle su tri ekipe Hitne pomoći iz Mladenovca. Na sreću većina putnika je sa lakšim povredama, navodi RTS.

Policija trenutno reguliše saobraćaj na toj dionici koji je usporen, a vozila se preusmjeravaju preko Malog Popovića.

Uviđaj je u toku.

Kako se može videjti na snimcima objavljenim na Instagram profilu 192, na automobilu koji je učestvovao u udesu, pričinjena je velika materijalna šteta.

Takođe, prednji dio autobusa je smrskan, a djeovi su rasuti svuda po putu. U pitanju je autobus „Laste“.

Putnici sa lica mjesta javljaju da je zastoj u saobraćaju.

Podsjećamo, samo prije osam dana, u sudaru kamiona i autobusa u mjestu Stubline kod Obrenovca poginula je jedna osoba, a 20 ih je povrijeđeno. Tada je poginuo vozač autobusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.