Hrvatska: Muškarac skočio s trajekta i poginuo

Hrvatska: Muškarac skočio s trajekta i poginuo

Danas u 13 sati i 40 minuta zadarska policija dobila je dojavu kako je muška osoba skočila u more s trajekta koji je vozio s Preka na otoku Ugljanu u zadarsku Gaženicu.

Tragični događaj zbio se na ulasku u samu luku.

Prema neslužbenim informacijama, posada Jadrolinijog trajekta odmah je alarmirala službu Hitne pomoći koja ih je dočekala u Gaženici, no, nesretnom muškarcu nije bilo pomoći, piše Zadarski.hr.

“Za sada se utvrđuju sve okolnosti ovog događaja, tek nakon očevida znat ćemo više informacija”, poručili su iz PU zadarske.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.