SD Nikšić: Drašković napao odbornika opozicije, ostavka jedini odgovoran čin
Socijaldemokrate

SD Nikšić: Drašković napao odbornika opozicije, ostavka jedini odgovoran čin

Socijaldemokrate Nikšića najoštrije osuđuju vandalsko ponašanje direktora JP Sportski centar Boška Draškovića koji je, zbog kritika upućenih na njegov rad, napao šefa odborničkog kluba i predsjednika nikšićkog DPS-a Borisa Muratovića, pozivajući nadležne državne organe da u što kraćem roku reaguju i obezbijede zaštitu opozicionim odbornicima.

"Ukoliko Drašković nije u stanju da se suoči sa kritikama na račun njegovog rada, tj. nerada, onda nikada nije ni trebao da počinje da se bavi politikom, a još manje da postaje funkcioner lokalne vlasti. Ako je, pak, mislio da će na ovaj način zaustaviti kritike, poručujemo mu da mu je pristup u potpunosti pogrešan", kazali su iz SD-a.

Poručuju da se nisuni pred mnogo većim silama povlačili, "pa nećemo ni pred bokserskim potezima Boška Draškovića. Ima nas sasvim dovoljno i branićemo se, ako treba i fizički".

N"akon ovog skandala jasno je da Drašković nema ama baš nikakav kredibilitet da pokriva funkciju na koju je izabran. Zato smatramo da je podnošenje ostavke jedini odgovoran čin. S obzirom da je očigledno da nema ko da ga smijeni, imajući u vidu da mu i šef priželjkuje fizičke obračune sa neistomišljenicima, ukoliko sam ne podnese ostavku, u političku prošlost će ga, vrlo brzo, na lokalnim izborima, poslati Nikšićanke i Nikšićani. A ako bude sreće, brzih dana će, prije izbora, tim putem zajedno sa šefom", zaključuje se u saopštenju Socijaldemokrata.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.