Dačić: Svečlju će stići ruka pravde, oni bi da pohapse i protjeraju sve Srbe

Dačić: Svečlju će stići ruka pravde, oni bi da pohapse i protjeraju sve Srbe

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić osudio je izjavu kosovskog kolege Dželjalja Svečlje, koji je ranije tokom dana kazao kako će predsjednik Srbije Aleksandar Vučić biti uhapšen ako dođe na Kosovo a prethodno ne podnese zahtjev za posjetu.

Dačić je ocijenio da je to poruka svim Srbima sa Kosova.

“Njihov je cilj da ih sve pohapse i protjeraju, da etnički očiste Kosovo i Metohiju od Srba, a međunarodna zajednica mirno gleda ove izlive mržnje i bijesa prema Vučiću, Srbiji i srpskom narodu”, naveo je Dačić u pisanoj izjavi.

On je istakao da im Vučić smeta zato što “zahvaljujući njegovoj borbi nikada neće ostvariti svoj krvavi cilj i nikada neće postati članica Ujedinjenih nacija”.

“A Svečlja, kao osvjedočeni separatista i pripadnik Oslobodilačke vojske Kosova, može da očekuje da će ga stići ruka pravde”, poručio je Dačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.