Šehović o izjavi Grlić Radman: Cilj zvaničnog Beograda je ispunjen, odnosi sa Hrvatskom su narušeni, a EU put usporen
Damir Šehović, Foto: Socijaldemokrate

Šehović o izjavi Grlić Radman: Cilj zvaničnog Beograda je ispunjen, odnosi sa Hrvatskom su narušeni, a EU put usporen

Dva evropska šamara za samo dva dana, a tek su počeli, prokomentarisao je lider SD-a Damir Šehović reakciju EU nakon usvajanje Rezolucije o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu.

Šehović ističe da se sve dešava samo par dana nakon dobijanja IBAR-a.

"To je epilog nepromišljene, apsolutno nepotrebne i ničim izazvane Rezolucije o Jasenovcu, koja je usvojena pod očiglednim pritiskom zvaničnog Beograda. Cilj je bio upravo ovo što se trenutno dešava: narušiti dobre odnose Crne Gore i Hrvatske, odnosno usporiti, ako ne i potpuno, na neko vrijeme makar, zaustaviti naš evropski put. Plan je, reklo bi se, u potpunosti ispunjen", naveo je Šehović.

Kako kaže, Crna Gora mora da odluči - ili Brisel (Vašington) ili Moskva (Beograd).

"Za aktuelnu vlast je već kasno, već je odlučila. Pogrešno naravno", zaključio je.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.