Dačić građanima: Ne brinite, nadziremo vehabije
Foto: Vlada Srbije

Dačić građanima: Ne brinite, nadziremo vehabije

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da građani nemaju razloga da strahuju i naveo da se detaljno sprovode sve potrebne akcije posle terorističkog napada ispred izaelske ambasade u Beogradu.

„Znamo da je riječ o više desetina pojedinaca koji su okupljeni u tom pokretu čiji je dio (Miloš) Žujović. Oni su već saslušani i radi se opsežna istraga, te provjeravaju i najmanji detalji“, rekao je Dačić, prenose Agencije.

Istakao je da se vehabisti, barem oni istaknutiji, nadziru, i da nema razloga za strijepnju.

„Dovoljno govori činjenica da je i crveni stepen bezbjednosti produžen nekoliko dana, a pripadnici svih nadležnih službi neumorno rade na predupređivanju eventualnih novih pokušaja napada“, rekao je Dačić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.