Ivanka Trump gradi odmaralište u Albaniji:

LUKSUZNI KOMPLEKS

Ivanka Trump gradi odmaralište u Albaniji: "Neće biti samo lijepa staklena kutija"

Ivanka Trump, kćerka bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa, i njen suprug Jared Kushner grade luksuzni kompleks u Albaniji, kojim će upravljati Aman Resorts u vlasništvu ruskog biznismena Vladislava Doronina.

Ona je nedavno potvrdila vijest o izgradnji luksuznog odmarališta.

"Trenutno radim sa svojim suprugom. Privlačimo najbolje arhitekte i najbolje brendove na otok u Sredozemnom moru od 1.400 hektara", rekla je Trump.

Dodala je da će hranu osiguravati renomirani restoran Carbone, kojim upravlja Major Food Group, prenosi Indikator.ba.

Kako je navela, kompleks će biti vrlo moderan te će se voditi računa o terenu i vegetaciji.

"To neće biti samo lijepa staklena kutija. Naravno da želimo staklo i kada pogledate iz resorta možete vidjeti prekrasno plavo more. Ali pitamo se kako to učiniti na način da ne bude previše generički, tako da ne gubimo priliku da stvorimo nešto novo", objasnila je.

Ivanka i Jared upoznali su se 2007. godine na poslovnom sastanku, a vjenčali su se dvije godine kasnije i imaju troje djece.

Izvor:Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.