Dačić: Vehabijski pokret je prijetnja, prije svega za Bošnjake

Dačić: Vehabijski pokret je prijetnja, prije svega za Bošnjake

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić rekao je nakon što je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić uručio orden žandarmu Milošu Jevremoviću da “vehabijski pokret predstavlja prijetnju, prije svega, za Bošnjake”.

On je dodao da će nadležne službe nastaviti njihovo praćenje i prismotru.

- Kada su u pitanju ovakvi pojedinačni akti nama je teško da to spriječimo. Zato je prismotra vehabijskog pokreta neophodna, istakao je Dačić.

Naglasio je da je to posao za Bezbjednosno-informativnu agenciju (BIA) i da će pripadnici te službe nastaviti operativni rad.

Dačić je rekao da ništa loše nije mislio kada je osudio kampanju mržnje i dehumanizacije pojedinaca.

- O tome sam 10 godina govorio i oko ubistva Zorana Đinđića. Jer to je nešto protiv čega se kao društvo moramo svi boriti, podvukao je Dačić

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.