U nesreći u Hrvatskoj stradala tri mornara

U nesreći u Hrvatskoj stradala tri mornara

U nesreći koja se danas dogodila u trajektnom pristaništu u Malom Lošinju poginula su tri mornara Jadrolinije, a jedan je teško povrijeđen.

Kako prenosi Jutarnji list, rampa trajekta Lastovo pala je na četiri pomorca.

Navodi se da je povrijeđeni mornar prevezen helikopterom u bolnicu, a još nije poznata težina njegovih povreda.

Iz hrvatskog Ministarstva mora, saobraćaja i infrastrukture kazali su da žale zbog te strašne nesreće i dodali da će obavijestiti javnost o rezultatima istrage koja će biti sprovedena.

- Na mjestu nesreće, uz ostale službe, nalaze se i službenici nadležne Lučke kapetanije koji će sprovesti istragu o uzrocima ove nesreće, a na mjesto nesreće izaći će i službenici Agencije za istraživanje nesreća u vazdušnom, pomorskom i željezničkom saobaćaju - kazali su iz Ministarstva.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.