Konatar: Spajićeva Vlada uhvatila poslanike PES-a u laži
Miloš Konatar, URA

Konatar: Spajićeva Vlada uhvatila poslanike PES-a u laži

Poslanik GP URA Miloš Konatar saopštio je da je Vlada demantovala poslanike Pokereta Evropa sad nakon što je Skupštini Crne Gore uputila mišljenje na predlog zakona o Razvojnoj banci.

U dopisu piše da je mišljenje na predlog zakona podnio 21 poslanik, dok u zadnjoj rečenici piše da je predlog zakona pripremilo Ministarstvo finansija, kojim rukovodi Novica Vuković.

U parlamentu se danas raspravljalo o osnivanju Razvojne banke, a predlog je u proceduru predao klub poslanika Pokreta Evropa sad.

"Ako laže koza, ne laže rog‘ kaže stara poslovica, a ima ona još starija koja kaže: ‘Slika govori više od hiljadu riječi‘. Vlada je demantovala poslanike PESa koji su tvrdili da su oni predlagači Zakona o razvojnoj banci, i priznala da je zakon pripremilo Ministarstvo finansija", naveo je Konatar u objavi na mreži X.

"Ako je zakon pripremilo Ministarstvo finansija (a vidimo da jeste), zašto ga nije predložila Vlada? - Zato što su htjeli da izbjegnu javnu raspravu i da se zakon usvoji na brzinu, što prije. Zašto je napisan zakon i za koga? Zašto se sve ovo krije?", pitao je Konatar.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.