URA: Nastavljaju se laži PES-a, fotografija je sa neformalnog razgovora u kabinetu kod premijera Albanije
Foto: GP URA

"Na zvaničnom sastanku istaknuta zastava po svim pravilima"

URA: Nastavljaju se laži PES-a, fotografija je sa neformalnog razgovora u kabinetu kod premijera Albanije

"Prosto je nevjerovatno koliko se Pokret Evropa sad svakodnevno blamira i kako ne može proći niti jedan dan, a da ne izgovore novu nesitinu ili ne naprave neki novi gaf", saopštili su iz Građanskog pokreta URA.

Ovo se odnosi na reagovanje na saopštenje Pokreta Evropa Sad u kojem stoji da je Abazović na zvaničnom sastanku sa premijerom Albanije 2021. godine izbjegao da istakne državnu zastavu. 

"Fotografija koju su istakli nije sa zvaničnog sastanka, već sa neformalnog druženja u kabinetu premijera Albanije, Edija Rame, neposredno prije zvaničnog susreta", istakli su iz URE.

"Naravno na sastanku je kao i uvijek kada je Abazović u pitanju, u potpunosti ispoštovan protokol i država Crna Gora. Jeftin pokušaj vađenja, u odnosu na blamiranje države koji nam svaki dan priređuje Vlada na čelu sa Milojkom Spajićem, prošao je baš kao i pravdanje za Sen Trope" poručili su iz URE.

"Drage kolege iz PES-a, bolje ne otvarajte usta, pošto se svaki put upecate, jer u laži su kratke noge", zaključili su iz URE.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.