Još jedan kontingent od 24 mađarska policajca poslat u Srbiju
(Foto: Guliver/AP Photo/Giannis Papanikos)

Još jedan kontingent od 24 mađarska policajca poslat u Srbiju

Mađarska policija je, u cilju sprječavanja ilegalnog ulaska migranata u zemlju i na teritoriju Evropske unije, poslala 21. kontingent od 24 policajca u Srbiju.

Prema informacijama objavljenih na sajtu mađarske policije, policajci će obavljati patrolne zadatke kako bi spriječili i otkrili nezakonite prelaze granice, kao i učestvovali u hapšenju osoba koje se bave krijumčarenjem ilegalnih migranata.

Mađarski policajci će koristiti svoju ličnu opremu tokom obavljanja svojih zadataka, a njihov rad biće pod nadzorom i vođenjem nadležnih bezbjednosnih organa zemlje domaćina, prenosi RTCG.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.