Ubica iz Sanskog Mosta je svjestan i budan na UKC RS-a, nije u životnoj opasnosti

Ubica iz Sanskog Mosta je svjestan i budan na UKC RS-a, nije u životnoj opasnosti

Trostruki ubica iz Sanskog mosta Mehemed Vukalić, koji je hospitalizovan u UKC RS jer je pokušao izvršiti samoubistvo, je svjestan i budan, kazao je načelnik Službe za torokalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra RS Marko Kantar.

Objasnio je da su ovog pacijenta primili juče sa prostrelnom ranom grudnog koša te povredama pluća.
"Hitno smo ušli u salu i operisali ga. Pacijent je stabilno i očekujem da bude sve dobro. Metak je ušao na prednju stranu grudnog koša a izašao je na leđa i bio je jako blizu srca. Trenutno je stabilnog stanja i van životne opasnosti, ali to ne znači da se to ne može promijeniti", naveo je Kantar.

Vlado Đajić, generalni direktor UKC RS, kazao je da je ova ustanova sposobna za izvršavanje najzahtjevnijih operacija.

Domar Mehemed Vukalić jučer je u Mješovitoj srednoj školi u Sanskom Mostu iz automatske puške ubio tri osobe. Ubijeni su direktor ove obrazovne ustanove Nijaz Halilović, koji je bio SDP-ov vijećnik u Sanskom Mostu, profesorica engleskog jezika Gordana Midžan i školska sekretarica Nisveta Kljunić. Vukalić je, nakon što je počinio ubistvo, pokušao izvršiti samoubistvo. Tom prilikom je sam sebi nanio teške povrede te je transportovan u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.