Sergej Trifunović: Svaki Srbin sa dva grama mozga će se složiti sa Severinom

Sergej Trifunović: Svaki Srbin sa dva grama mozga će se složiti sa Severinom

Srbijanski glumac Sergej Trifunović oglasio se na Twitteru komentarišući izjave Vučićevog saradnika te poručio: "Svaki Srbin sa dva grama mozga će se složiti sa Severinom".

Naime, advokat i poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović Đuka, kojeg opisuju i kao čovjeka koji je blizak Aleksandru Vučiću, pohvalio je potez granične policije koja je zadržala Severinu.

Između ostalog u reakciji na Twitteru je kazao: "Kravi srbomrzačkoj ćemo da zabranimo da uđe u Srbiju".

Trifunović je upravo reagovao na naslov iz medija koji prenosi Đukanovićevu poruku.

"Svaki Srbin sa dva grama mozga će se složiti sa Severinom i raditi na tome da se ovakvi srboblamantni papkari prognaju na njive gdje im je i mjesto", poručio je Sergej.

Podsjetimo, Severina Vučković je privedena u nedjelju uvečer na granici između Hrvatske i Srbije. Srbijanska policija, kako su naveli tamošnji mediji, "sprovela je uobičajenu proceduru ispitivanja, koja se primjenjuje na sve osobe čije izjave državni organi Srbije smatraju spornim".

Nakon razgovora sa nadležnim organima, Severini je odobren ulazak u Srbiju. Ipak, pjevačica je odlučila da se samoinicijativno vrati u Hrvatsku, umjesto da nastavi put u Srbiju.

Izvor:Klix.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.