Čovjek u Slavoniji usred noći pregažen i ostavljen na cesti: Uhapšen muškarac

Čovjek u Slavoniji usred noći pregažen i ostavljen na cesti: Uhapšen muškarac

Policija je u saradnji sa zamjenicom opštinskog državnog tužioca u Slavonskom Brodu uviđajem utvrdila da je 47-godišnji pješak preminuo od posljedica saobraćajne nesreće koju je izazvalanepoznata osoba nepoznatim vozilom koja je pobjegla s mjesta nesreće

Muškarac (47) poginuo je rano jutros kod Gornjeg Slatinika nedaleko od Slavonskog Broda. Dojavu o tijelu na cesti policajci PU brodsko-posavske dobili su oko 4 ujutro te su obavili uviđaj na mjestu tragedije.

Policija je u saradnji sa zamjenicom opštinskog državnog tužioca u Slavonskom Brodu uviđajem utvrdila da je 47-godišnji pješak preminuo od posljedica saobraćajne nesreće koju je izazvalanepoznata osoba nepoznatim vozilom koja je pobjegla s mjesta nesreće.

Policajci su krenuli u potragu za vozačem i operativnim radom policijskih službenika danas oko podne uhapšena je jedna osoba nad kojom se provodi kriminalističko istraživanje, a koja bi se mogla dovesti u vezu s ovom prometnom nesrećom, javila je policija.

Kako doznaje Index, uhapšen je muškarac za kojeg se vjeruje da je vozač koji je izazvao nesreću.

Kriminalističkim istraživanjem policija utvrđuje i druge činjenice i okolnosti vezane za nesreću i nakon dovršetka istraživanja biće poznato više informacija.

-Jutros u 4:09 zaprimljena je dojava da je na cesti D53 u blizini Gornjeg Slatinika zatečeno beživotno tijelo muške osobe te je, po do sada prikupljenim saznanjima, osoba vjerojatno preminula od posljedicasaobraćajne nesreće koju je izazvala nepoznata osoba nepoznatim vozilom – saopštila je jutros policija.

Od 6:15 do 10:55 državna cesta D53 bila je zatvorena za sav promet vozila u oba smjera zbog uviđaja, a promet se odvijao obilazno.

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.