Mimi Oro ulazi na
Mimi Oro

Glupost se isplati

Mimi Oro ulazi na "Farmu"?!

Novopečena starleta Mimi Oro je u proteklih nedjelju dana dobila brojne poslovne ponude i trenutno razmišlja da prihvati učešće u "Farmi".Alo.rs

Do prije nedjelju dana Mimi Oro je bila potpuno anonimna djevojka, ali nakon što se pojavila u emisiji "VIP 24" na televiziji Happy postala je potpuna atrakcija na društvenim mrežama i to u rekordnom roku.

Nakon što se javnost zaintrigirala za "lik i delo" Mimi Oro, novopečena starleta je počela da dobija brojne poslovne ponude, od poziva za gostovanja u razne emisije, preko slikanja za muške magazine, do ponude za učešće u reality "Farma".

- Produkcija ružičaste televzije je u Mimi Oro prepoznala odličnog lika za najpopularniji reality u ovoj zemlji. Atraktivna im je zbog svog izgleda, ali i načina na koji je postala poznata i misle da bi moga da bude veoma zanimljiva publici koja prati reality. Iznijeli su joj ponudu i ona ima nekoliko dana da razmisla - otkriva dobro obaviješteni izvor za Opera-17.com, a zatim dodaje.

- Iako joj je ponuda primamljiva, ipak joj je potrebno neko vrijeme da shvati da li želi da se pojavi u realityju. Strah je kako će se snaći u seoskim poslovima, ali i kako će je prihvatiti aktuelni farmeri. Njeni prijatelji je ubjeđuju da prihvati, a ona je na ivici da kaže "da" i zaputi se pravo u Lisoviće - otkriva naš izvor.

Tragom ovih informacija smo pokušali da stupimo u kontakt sa Mimi Oro, ali je bila nedostupna za komentar.