Nevrijeme paralisalo Beograd – bujice vode teku ulicama

Nevrijeme paralisalo Beograd – bujice vode teku ulicama

U narednih sat vremena najviše kiše očekuje se u južnim i jugozapadnim djelovima Beograda sa tendencijom širenja i sporog premeštanja ka sjeveroistoku, odnosno Batajnici i Pančevu.

Nevrijeme je jutros pogodilo Beograd i napravilo pravi potop u pojedinim djelovima grada.

Društvenim mrežama uveliko se dijele snimci nevremena koje je pogodilo Beograd. Kako se može vidjeti, na Banovom brdu ulice su potopljene i bujica vode teče na sve strane, prenosi Nova.rs.

I u drugim beogradskm opštinama je slična situacija.

Na Banjici ne idu trolejbusi

Zbog velike količine vode, kako piše Moj_Beograd, na Banjici ne idu trolejbusi, a najveća količina kiše zadržala se kod okretnice.

„Automobili i autobusi otežano prolaze. Par vozila na okretnici trole je ostalo zaglavljeno u vodi“, navode.

I u Rakovici ima dosta problema zbog kiše.Republički hidrometeorološki zavod izdao je jutros hitno upozorenje za područje Beograda na jake plјuskove sa grmlјavinom.

„U narednih sat vremena najviše kiše očekuje se u južnim i jugozapadnim djelovima Beograda sa tendencijom širenja i sporog premeštanja ka sjeveroistoku, odnosno Batajnici i Pančevu.

Do sada je pala neravnomjerna količina padavina, u većem dijelu grada od pet do 15 mm, a najviše kiše je palo na automatskoj stanici Banovo Brdo preko 60 mm.

Možemo očekivati još dodatnih 10 do 25 mm kiše za kratko vrijeme.“

Takođe, RHMZ je najavio da će tokom jutra u Vojvodini biti pretežno oblačno, ponegdje sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.