PES: Abazović na sastanku sa Ramom izbjegavao da istakne državnu zastavu
Foto: PES

PES: Abazović na sastanku sa Ramom izbjegavao da istakne državnu zastavu

Nekadašnji predsjednik i potpredsjednik u dvije Vlade, Dritan Abazović na zvaničnom sastanku sa premijerom Albanije Edijem Ramom 16. jula 2021. godine izbjegao je da istakne državnu zastavu u zvaničnom susretu, navode iz PES-a.

"Ovaj primjer najbolje govori koliko su URA i njeni funkcioneri vodili računa o imidžu Crne Gore, kada su bili na najznačajnijim pozicijama vlasti. Sa pozicija vlasti u 43. Vladi su imidž Crne Gore izgrađivali, tako što su uručivali pasoše kontroverznim licima, koji se danas sumnjiče za višemilionsku utaju poreza, a na štetu Crne Gore",dodaju u saopštenju.

Navode da međutim, "sada kada Abazović i ostali konstituenti antivladine koalicije imaju status opozicije, ne kriju ambiciju da budu čuvari državnih interesa, iako građani vrlo dobro pamte kako se taj patriotizam naplaćivao".

"Kako je Abazović uvažavao crnogorske simbole, najbolje govori zvanična fotografija Vlade Crne Gore sa nekadašnjeg susreta predsjednika URA-e i predsjednika Vlade Albanije", zaključuju u saopštenju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.