Uhapšen policajac iz Prijepolja: Izmislio da se protiv jedne osobe vode posebne istražne radnje

ZLOUPOTRIJEBIO POLOŽAJ

Uhapšen policajac iz Prijepolja: Izmislio da se protiv jedne osobe vode posebne istražne radnje

Nudio da obustavi navedene mjere uz određenu novčanu naknadu

Policijski inspektor iz Prijepolja M. Ć. uhapšen je zbog sumnje da je počinio krivično djelo zloupotreba službenog položaja.

On se sumnjiči da je u vremenskom periodu od 2. do 5. septembra ove godine, iskorišćavanjem svog službenog položaja policijskog službenika

Odjeljenja kriminalističke policije, Policijske uprave u Prijepolju, oštećenom lažno predstavio da se protiv njega preduzimaju posebne dokazne mjere i radnje i da se navedene mjere mogu obustaviti uz određenu novčanu nadoknadu – potvrđeno je u policiji.

Nakon saslušanja osumnjičenog, na predlog Višeg javnog tužilaštva, riješenjem Višeg suda u Kraljevu, Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, prema osumnjičenom je određen pritvor zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi uticao na svjedoka, prenosi Informer.

Izvor:Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.