Stravična nesreća na ulazu u Mostar: Poginuo muškarac (43), vatrogasci izvlačili tijelo
Foto: PVP Mostar

Stravična nesreća na ulazu u Mostar: Poginuo muškarac (43), vatrogasci izvlačili tijelo

Teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba dogodila se noćas u 1:30 sati na magistralnoj cesti M-6, u naselju Gorica.

Kako je potvrđeno iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, smrtno je stradala osoba J.A. (1981.) koja je upravljala privatnim automobilom Peugeot.

Prema dostupnim informacijama, vozač privatnog automobila je iz, za sada, neutvrđenih razloga izgubio kontrolu nad upravljačem vozila te je izletio izvan ceste i udario u zid poslovnog objekta. Na objektu i automobilu je nastala veća materijalna šteta.

Na mjestu događaja intervenisali su pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice (PVP) Mostar i hitne pomoći Mostar koji su izvukli tijelo unesrećene osobe.
Pripadnici PVP Mostar su intervenisali s dva vozila i šest vatrogasaca u vremenu od 1:33 sati do 2:55 sati, potvrdio je dežurni iz PVP Mostar za Hercegovina.info.

Mjesto događaja osiguravali su službenici Policijske uprave (PU) Mostar, a o svemu je obaviješten dežurni tužitelj. Uviđaj su uradili službenici PU Mostar.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.