Haris potrošila 20 puta više novca na oglašavanje od Trampa
Kamala Haris

Haris potrošila 20 puta više novca na oglašavanje od Trampa

Potpredsjednica SAD i demokratska kandidatkinja Kamala Haris potrošila je 20 puta više novca na oglašavanje na društvenim mrežama od republikanskog kandidata Donalda Trampa tokom nedjelje debate, izvijestio je danas Njujork tajms.

Kako se navodi, Haris je potrošila 12,2 miliona dolara na oglašavanje na Fejsbuku i Instagramu u nedjelji debate, dok je Tramp potrošio nešto više od 611.000 dolara.

Predsjednička debata održana je na televiziji ABC 10. septembra, a Tramp je, iako je svoj nastup ocijenio kao ”najbolji do sad”, odbio da učestvuje u narednoj.

Većina zapadnih medija, uključujući i republikanski nastrojenu televiziju Foks njuz, ocijenila je da se Haris pokazala bolje, a da je Tramp izgledao napetije nego tokom junske debate sa aktuelnim predsjednikom SAD Džoom Bajdenom.

Bajden je ubrzo nakon te debate, suočen sa kritikama, odlučio da se povuče iz predsjedničke trke i podržao svoju potpredsjednicu Kamalu Haris.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.