Popović: Djevojke pokazale da mogu da igraju dobar rukomet
Bojana Popović zadovoljna/ Foto: Lazar Ružić

Popović: Djevojke pokazale da mogu da igraju dobar rukomet

Iznenađenje u Odenzeu je izostalo, ali rukometašice Budućnosti imaju za čime da žale. Imaju, jer su svih 60 minuta uspjele da pariraju Odenzeu, početkom drugog poluvremena imale i tri gola prednosti (21:18), ali u finišu je presudilo iskustvo danskog tima koji je pride imao i veliku pomoć Malgožate Lidacke i Uršule Lesjak, sudija iz Poljske koje nisu "vidjele" neke prekršaje izabaranica Ole Gustava Gjekstada.

Ipak, nakon meče u "Sidbank areni" izabranice Bojane Popović mogu da budu zadovoljne, jer su se borile do kraja i dale sve od sebe protiv tima od kojeg su prošle sezone doživjele dva teška poraza (ukupno 28 razlike), a kojeg su danas umalo šokirale.

- Bio je ovo dobar meč za obje ekipe, srećna sam onim što smo i jedne i druge pokazale. Zadovoljna sam što se moj tim borio do kraja. Imale smo težak period u prošlosti, ali su djevojke danas pokazale da mogu da igraju dobar rukomet i da se bore tokom cijelog meča. Srećna sam što sam vidjela takva njihova lica, da se bore za ovaj dres svih 60 minuta. Nastavićemo da treniramo, da gradimo nešto iznova i iznova. Nismo osvojile bod, ali smo veoma zadovoljne kako smo odigrale - kazala je šefica stručnog štaba Bojana Popović.

Zadovoljna izdanjem je bila i Klara Monti Danijelson, koja je pokazala da može da bude veoma korisna u odbrani.

- Prethodna utakmica je bila veoma teška za nas, ali smo danas pokazale pravi stav, agresivnost i energiju. Ovako moramo da nastavimo, da na naredne utakmice prenesemo ovu energiju i osjećaj da smo natjerali ovakav tim da igra do kraja. Bile smo veoma blizu bodovima, bilo bi lijepo da smo ih osvojile. Pravile smo i neke greške, ali smo stalno držale glavu uzdignutom i to nam je veoma bitno - istakla je Danijelson. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.