Krivokapić podržao Mujovića: Najbolji ministar 44. Vlade
Zdravko Krivokapić, Foto: Arhiva

Krivokapić podržao Mujovića: Najbolji ministar 44. Vlade

Bivši premijer Zdravko Krivokapić rekao je da Saša Mujović ličnim primjerom svjedoči kakav treba da bude član Vlade.

“Dostojan gradonačelnik. Prof. dr Saša Mujović kao ubjedljivo najbolji ministar 44. Vlade, ličnim primjerom svjedoči kakav treba da bude član Vlade. Još jednom se pokazuje da univerzitetski profesori ne sjede u „prašnjavim kabinetima“ i da svojom: inteligencijom, mudrošću, odgovornošću, borbom za bolje sjutra, hvatanjem u koštac sa brojnim nasljeđima i zaostavštinama, svjedoče snagu i moć znanja i njegovu iskonsku vrijednost. Podržimo znanje u vlasti”, napisao je Krivokapić na mreži X.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.