Foto: Skupština Crne Gore

Mandić i Brec na sastanku

"Jačati saradnju Crne Gore i Monaka"

Izuzetno je važno jačati bilateralnu saradnju kroz održavanje što više sastanaka na kojima bi se razmjenjivala iskustva i znanja, ocijenjeno je u razgovoru predsjednika Skupštine Andrije Mandića sa predsjednikom Nacionalnog savjeta Monaka Tomasom Brecom.

Kako je saopšteno iz Skupštine, oni su razgovarali tokom 17. Konferencije predsjednika parlamenata malih evropskih zemalja.

“Sagovornici su se saglasili da su odnosi između Crne Gore i Kneževine Monako dobri i da se u budućnosti treba raditi na njihovom daljem snaženju”, navedeno je u saopštenju.

Tokom sastanka, Mandić je pozvao Breca u zvaničnu posjetu Crnoj Gori i našem parlamentu, dodajući da bi to bila dobra prilika za potvrđivanje potpisanih ugovora između naših zemalja, kao i kreiranja novih zajedničkih platformi, posebno u oblasti ekonomije.

On je zaključio da bi ta posjeta bila i dobra prilika da se organizuje susret između istaknutih preduzetnika dvije države.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.