Devetnaestogodišnji mladić bez vozačke dozvole pokušao pobjeći od policije

Devetnaestogodišnji mladić bez vozačke dozvole pokušao pobjeći od policije

Prijepolje/Priboj – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Prijepolju priveli su devetnaestogodišnjeg mladića iz Priboja koji je upravljao automobilom marke “Volkswagen” bez vozačke dozvole i odbio da zaustavi vozilo nakon što mu je policija dala signal za zaustavljanje.

Incident se dogodio tokom rutinske kontrole saobraćaja kada je mladić ignorisao naređenje policije i pokušao pobjeći. Patrola saobraćajne policije odmah je krenula u potjeru, tokom koje je utvrđeno da vozač nema izdato odobrenje za upravljanje bilo kojom kategorijom vozila.

Situaciju je dodatno zakomplikovalo to što je vozač odbio da se podvrgne testiranju na prisustvo psihoaktivnih supstanci u organizmu, što je rezultiralo njegovim privođenjem i zadržavanjem.

Nakon hapšenja, mladić je izveden pred sudiju Prekršajnog suda u Prijepolju, koji mu je izrekao kaznu u ukupnom iznosu od 270.000 dinara.

Izvor:AKTUELNO

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.