Preskočiću ogradu i vratiću se, volim Jelenu!
Čupo Kalač

Priznao

Preskočiću ogradu i vratiću se, volim Jelenu!

Čupo je u jutarnjem programu TV Pink ispričao da se kaje zbog svega što je rekao Jeleni, podvrgao je zlim jezicima koji su ogovarali Jelenu Golubović.

 Sad kad vidim šta su mi sve pričali navodni prijatelji protiv Jelene, zaista se kajem. Nedostaje mi. Kao što je Miki pobjegao sa Farme, ja ću da preskočim ogradu da se vratim.

Čupo je ispričao i na koji način će se iskupiti:

Kad Jelena izađe vodiću je na Kubu, to će biti moje izvinjenje i ovim putem želim da pozdravim njenu porodicu i javno da se izvinim. 

Na pitanje voditeljke Jovane da li voli Jelenu, odgovor je bio pozitivan. Čupo u nedjelju ima priliku da se vrati na imanje u baražu koje će biti održano, pa će možda imati priliku da se izvini Jeleni i pre nego što je mislio, ako ne tu je uvijek preskakanje ograde.

Čupo se i izletio u emisiji i rekao da nije želeo Jelenu da postavi za gazdu jer bi joj to donijelo još problema, ali je rekao da je postavio Ekrema za gazdu i ako su ga voditelji prekinuli i rekli da je čitanje pisma tek za sat vremena i da ne smije da otkriva te informacije, ali već je bilo kasno.