Olja Crnogorac se napila u društvu bivšeg ministra Olivera Dulića!
Olja Crnogorac Oliver Dulić

Trudio da bude džentlmen i da joj čaša ne bude prazna

Olja Crnogorac se napila u društvu bivšeg ministra Olivera Dulića!

Prije nego što ju je policija uhvatila kako vozi sa 1,69 promila alkohola u krvi, Crnogorčeva provjela nekoliko sati s bivšim ministrom.Prenosi Kurir

Lijepo im je bilo

Olja Crnogorac preksinoć je privedena na trežnjenje nakon što ju je saobraćajna policija zaustavila dok je vozila „mercedes“ E klase mortus pijana. To je već svima poznato, ali ono što se ne zna, a što je Kurir ekskluzivno saznao iz veoma pouzdanih izvora jeste da je atraktivna voditeljka neposredno pre tog incidenta ispijala skupa vina u jednom luksuznom beogradskom restoranu (ime poznato redakciji), i to u društvu Olivera Dulića! Ona i bivši ministar su izvjesno vrijeme provjeli u tom lokalu, a koliko joj je dobro bilo, govori činjenica da su joj alkometrom izmjerili čak 1,69 promila alkohola u krvi. 

Olja i Oliver su bili sami, poprilično raspoloženi i opušteni. Konobari su se trudili da ih niko ne ometa, a posmatrajući sa strane, izgledalo je da su i veoma bliski. Ona se često osmjehivala, a on se trudio da bude džentlmen i da joj čaša nikad ne bude prazna - otkriva naš sagovornik.

On kaže da ju je na kraju Oliver dopratio do njenog automobila, ali da nisu otišli u istom pravcu. 

U estradno-političkim krugovima se odavno priča da joj je upravo on, navodno, kupio veliki stan na Novom Beogradu, jer su već duže vrijeme, opet navodno, u tajnoj ljubavnoj vezi. Ali sve je ostalo samo na nivou spekulacija, koje nikada niko nije mogao i da potvrdi - zaključuje naš izvor. 

Oljin telefon je bio isključen, a Oliver nije ni demantovao ni potvrdio naša saznanja. Bio je zbunjen kad je čuo zbog čega ga zovemo i pokušao da završi razgovor.

Jaooo, doviđenja, prijatno! Doviđenja, prijatno! Doviđenja, prijatno! - ponavljao je Dulić i spustio slušalicu. 

Ponovo smo ga pozvali, ali se nije javio, da bi nas potom sam pozvao.

Ne razumijem zašto me zovete. Molim vas, nemojte više. Vi znate kakav stav imam prema Kuriru i da za vas ne želim ništa da komentarišem.