Zorica jurila Bosanca da ga bije
Zorica Brunslik

Frka u Zvezdama granda

Zorica jurila Bosanca da ga bije

Brunclikova je povikala „Sad ću da te bijem!“ i krenula ka njemu. Vidjevši da je vrag odnio šalu, Bosanac je skočio sa stolice i počeo da bježi oko stola. A ona za njim. Da bi spasao živu glavu, u trku je pritisnuo taster i odobrovoljio koleginicu.

Dragan Stojković Bosanac nije želio da da svoj glas jednom od omiljenih kandidata Zorice Brunclik u novoj epizodi „Zvezda Granda“, zbog čega umalo da dobije batine od nje! Pjevačica ga je uporno nagovarala, a kada je shvatila da najstroži producent folk melosa neće da se povinuje, Zorica je riješila da se fizički obračuna s njim. 

Brunclikova je povikala „Sad ću da te bijem!“ i krenula ka njemu. Videvši da je vrag odnio šalu, Bosanac je skočio sa stolice i počeo da bježi oko stola. A ona za njim. Da bi spasao živu glavu, u trku je pritisnuo taster i odobrovoljio koleginicu. Šta se još dešavalo moraćete da pogledate sami večeras u 21.20 na TV Pink. Biće zanimljivo kako je jedna takmičarka zahvalila Saši Popoviću što joj je uz Lepu Brenu svojim glasom pomogao da prođe. Samo ćemo vam reći da se čovjek uhvatio za glavu.