Dejvid Bekam slupao svoj  Rendž Rover Sport
Ilustracija

Bez povrijeđenih

Dejvid Bekam slupao svoj Rendž Rover Sport

Slavni penzionisani engleski fudbaler Dejvid Bekam doživio je u petak poslijepodne saobraćajnu nesreću na Beverli Hilsu.

Navodno je izlazio na glavni put sa kućnog prilaza i sudario se sa vozilom koje se približavalo.

Dejvid Bekam je svojim džipom Rendž Rover Sport udario drugo vozilo ispred svoje kuće na Beverli Hilsu. Kako se navodi u izvještajima, sin Bruklin (14), je sjedio na suvozačevom mjestu u vrijeme nesreće, kada se Bekam sudario sa drugim vozilom.

Incident se dogodilo u petak u 14:30 časova, a bivši kapiten Engleske se tada, kako se navodi, vratio na svoj prilaz kući i čekao da stigne policija.

Tvrdi se da je Dejvid izlazio sa prilaznog puta kući i sudario se sa dolazećim vozilom – kojim je upravljala žena. Postoje vidljiva oštećenja na obje skupe mašine – i Dejvida Bekama, omiljenog među fudbalskim zvijezdama, i na bijeloj Akuri 4x4.

Policija je, kako se izvještava, po napuštanju kuće, koju čuveni igrač i model kompanije H&M za donji veš dijeli sa suprugom Viktorijom, nastavila da razgovara sa drugim svjedocima nesreće.

Ovo nije prvi put da je Dejvid sa sinom Bruklinom učestvovao u sudaru.

Srećom, oni su ostali nepovrijeđeni nakon sudara koji se desio u špicu dana – kada je došlo do lančanog sudara na prometnom autoputu u Los Anđelesu, 2011. godine.

 

Bekamovi su tada, kako se vjeruje, bili vezani pojasevima, a pravo je čudo što su ostali i bez ogrebotine, s obzirom da je njegov raskošan Kadilak bio treći automobil u gomili sudarenih vozila u toj lančanoj nesreći.

 

Autor: Deni Ravel