Emina Jahović zaustavila avion!
Emina Jahović

Pilot sačekao zvijezdu

Emina Jahović zaustavila avion!

Popularna pjevačica Emina Jahović i jedna od članica žirija X Factor uživa ogromnu popularnost i u Istanbulu, gdje živi zajedno sa svojim mužem Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom. Član žirija X Factor je boravila u Istanbulu kako bi provela vrijeme sa porodicom i pripremila prostor za takmičare kojima će biti mentor prenosi Kurir

Popularna pjevačica Emina Jahović i jedna od članica žirija X Factor uživa ogromnu popularnost i u Istanbulu, gdje živi zajedno sa svojim mužem Mustafom Sandalom i sinovima Jamanom i Javuzom. Član žirija X Factor je boravila u Istanbulu kako bi provela vrijeme sa porodicom i pripremila prostor za takmičare kojima će biti mentor. 

Kako saznajemo iz izvora bliskoj produkciji ovog šoua, Emina je jutros zajedno sa ekipom X Factor kasnila na avion na relaciji Istanbul-Beograd. Kada su stigli do VIP ulaza, avion samo što nije krenuo, međutim posada je shvatila o kome je riječ, pa je pilot sačekao! U gužvi i panici Emina se ljubazno zahvalila na gestu cijele posade. 

Da podsjetimo, u ovom popularnom pjevačkom šou programu svaki član žirija u određenoj fazi postaje mentor svojoj grupi takmičara (po 6 takmičara), a Emina će svojoj grupi prirediti nezaboravno putovanje, te će kandidate, zajedno sa ekipom X Factor ugostiti u najluksuznijem delu grada Bejkoz. Ovaj luksuzni stambeni kompleks sadrži veliki bazen, teretanu, najbolje restorane...

Takmičari će nekoliko dana uživati u Istanbulu, ali će i vrijedno raditi sa svojim mentorom Eminom Jahović Sandal. 

A kako su sudije "X Faktora" Emina, Kristina, Željko i Kiki reagovali na nove kandidate videćemo već u utorak u 21.15 na TV Pink , u drugoj epizodi ovog popularnog TV formata.