Farma: Mića rekao Vajsu da je gnjida, Jelena zaskočila Edina
Lepi Mića

Jelena zvala Edina u kupatilo

Farma: Mića rekao Vajsu da je gnjida, Jelena zaskočila Edina

Lepi Mića otvoreno je zaprijetio Vajsu da će mu zagorčati svaki dan na imanju, i napraviti mu pakao od Farme, sve dok ne napusti šou. Nazvao ga gnjidom i smradom. Jelena zvala Edina u kupatilo

Već ste se više puta uvjerili u to da Lepom Mići psovke nisu strane, ali na poslednjem sastanku je baš pretjerao. “Žrtva” mu je bio Vajs, na kog je Mića vikao, govoreći mu sočne psovke kojih se ne bi postidio ni najgori kočijaš. Dovoljno je da vam kažemo da je među daleko najblažim riječima koje je uputio Vajsu bilo “Marš, smrade jedan, gnjido.” Takođe, otvoreno je zaprijetio Vajsu da će mu zagorčati svaki dan na imanju, i napraviti mu pakao od Farme, sve dok ne napusti šou.

Pjevačev bijes izazvala je Vajsova zamjerka da on mnogo psuje, i javna molba (na sastanku) da prestane da se ponaša tako “divljački”.

Sara je pričala sa Ivanom o njegovom tajnom zadatku i otkrila mu da bi ga ignorisala, ukoliko bi to bio njen tajni zadatak. Takođe, priznala mu je da ga ne bi pogledala samo da bi Aki došao na Farmu.

Po povratku sa pijace, Japa, Svetlana i Suzana ostavili su namirnice na sto, a među njima i čokoladu koju je Svetlana dobila na poklon. Mis Svetlana je htjela da čokoladu podijeli sa svima, međutim neko ju je u međuvremenu ukrao...

Edin je pitao Jelenu Jovanović šta će da radi. "Prvo ću da se okupam, pa ću da namažem cijelo tijelo mlijekom... Pa ću da budem gola", rekla je pjevačica zavodljivo, a Edin je odgovorio da je čeka u krevetu, ali da spava. Jelena je onda naskočila na njega i krenuvši da ga skida rekla da je dugo on nju "matretirao" i da će ona sad njega.

Pjevačica mu je skočila oko struka i nije htela da siđe. "Hajde da uđemo u kupatilo i da prekršimo pravilo", rekla je Jelena, a Edin se složio da je glupo pravilo da može samo jedna osoba da bude u kupatilu.