Foto: Momak postao najljepša seks-bomba ikada
Karmen Karera

Promijenio pol

Foto: Momak postao najljepša seks-bomba ikada

Karmen Karera ima 28 godina i jedna je od najljepših voditeljki i modela na svijetu, a svojim zanosnim oblinama oduzima dah gdje god se pojavi, te je potpisana peticija da postane anđeo "Viktorijinog jata"

Prelijepa američka voditeljka, model, rijaliti zvezda i igračica Karmen Karera (28) rođena je 13. aprila kao Kristofer Roman u Nju Džersiju. Ime je promijenila zbog učešća u gledanom rijalitiju, a nakon završetka je počela i promjenu pola, da bi konačno ove godine objavila da je pravo žensko.

Prelijepa Karmen je život posvetila sticanju slave, a cio život se identifikovala kao muškarac. Ipak, danas je jedna od najvećih seks-bombi ikada, budući da izgleda bolje nego mnoge manekenke i modeli današnjice.

Nema ko joj ne bi pozavidio na zmijskom tijelu, a mnogobrojni obožavaoci osnovali su grupu i potpisali peticiju da Karmen bude jedan od anđela “Viktorijinog jata” koji bi defilovao na najvećem modnom spektaklu 10. decembra, prenosi Telegraf. 

- Prešla sam i posljednju granicu – napisala je ljepotica na Tviteru, i time dala do znanja da je bila na operaciji. 

Karmen je dva puta pozirala za renomirani “W” magazin, a prošlog mjeseca prošetala je i modnom pistom u Los Anđelesu.

 

- Različitost je ključ za prihvatanje u velikim korporacijama. Karmen je lijepa žena, baš kao i ostatak modela – rekao je jedan od Karmeninih obožavatelja. Peticiju su pokrenuli bez njenog znanja, a ona se zahvalila na Fejsbuku. 

- Hvala svima! Učinimo nešto veliko! Ma, srušila bih tu pistu – napisala je ljepotica na društvenim mrežama.