Goga: Želim vam da svojima kupujete lijekove za kancer!
Ilustracija

Proklela novinare

Goga: Želim vam da svojima kupujete lijekove za kancer!

Nema kraja cirkusu oko stana u Sarajevskoj ulici oko kojeg se Goga Sekulić sudi sa svojom bivšom svekrvom Zoricom Terzin, a u kojem je živjela sa pokojnim suprugom Igorom Ramovićem. Sudski izvršilac uveo je pjevačicu danas oko 13 sati u stan iz kojeg je nasilno izbačena prije dva i po mjeseca.

Pola sata kasnije na vratima stana promijenjena je brava i pjevačici su vraćeni ključevi. S druge strane, na opšte iznenađenje, Gogu u stanu nije sačekala bivša svekrva nego nepoznat muškarac. Kako saznajemo, majka pjevačicinog pokojnog muža je u vrijeme primopredaje ključa bila u bolnici.

Osim sudskog izvršioca, Gogu Sekulić je u sporan stan u Sarajevskoj ulici dopratilo još tri policajca, dva bravara, otac, advokat Branimir Gugl, dvije djevojke i još jedan muškarac. Pošto su ušli u stan vrata su se zatvorila. Nekoliko minuta kasnije novinari su istjerani iz hodnika.

- Nećete vjerovati, stan je potpuno prazan. Nema ničega. Sve je iznijela – doviknula je pjevačica sa terase stana nekoliko minuta kasnije, piše Pulsonline.

Nedugo posle toga promijenjena je brava na vratima stana, Gogi je vraćen ključ i svita je počela da se razilazi. Iako je pjevačica rekla da će se u stan bivše svekrve vratiti samo da uzme stvari koje su u njemu ostale, nije iznijela ništa. Njen advokat Branimir Gugl rekao je, međutim, da se pjevačica vratila sa namjerom da u tom stanu ostane da živi. Pjevačica na tu temu nije bila raspoložena da razgovara.

- Želim vam da svojoj djeci, muževima, roditeljima, braći i sestrama kupujete lijekove za kancer zbog svega što ste pisali o meni – odbrusila je kratko kad je izašla iz zgrade.

(24sata)