JK plakala na suđenju protiv Ivana Ivanovića
Jelena Karleuša

Zbog uvreda

JK plakala na suđenju protiv Ivana Ivanovića

Povodom 49 tužbi koje je podnijela protiv TV Prva i voditelja Ivana Ivanovića, Jelena Karleuša je pred sudijom, jutros oko 9 časova dala opširan iskaz o višegodišnjim uvredama od strane tuženog.

Vidno potresena, kroz plač, govorila je o medijskoj torturi, neistinama, uvredama, kako na ličnom, tako i na profesionalnom nivou, prenosi JK News.

Da podsjetimo, Ivan Ivanović je pop divu u svakoj svojoj emisiji na televiziji sa nacionalnom frekfencijom vrijeđao, nazivajući je pogrdnim imenima, upoređujući je sa životinjama i vanzemaljcima, nazivajući je "trandžom", budalom, "gomilom plastike bez mozga", uz tvrdnje da ima muški polni organ "o koji se sapliće", ismijvajući njeno pjevanje, intelekt, koncerte, članove porodice, prijatelje i fanove.

U jednom momentu, sudija je predložio i pauzu kako bi se JK smirila a zatim je suđenje nastavljeno uz čitanje dokaza. Ovo suđenje je nastavak borbe Jelene Karleuše za njeno ljudsko pravo na život i rad u Srbiji, u kojoj je izložena stalnom progonu i nepravdi.