Saznajte zašto vam muškarci ne prilaze
Ilustracija

Same ste krive

Saznajte zašto vam muškarci ne prilaze

Većina djevojaka ne zna baš najbolje da pokaže zeleno svijetlo. Rezultati ankete jednog sajta pokazali su da muškarce odbija naš nezainteresovani pogled

Garderoba, vrtoglave štikle i sređena frizura, pa čak i izuzetna ljepota više nisu vaše najbolje oružje kada je zavođenje u pitanju. Vjerovali ili ne, vaše lice je ono što daje signal suprotnom polu. Dakle, ako vam muškarci ne prilaze, istina je surova - ipak je do vas...

Većina djevojaka ne zna baš najbolje da pokaže zeleno svijetlo. Rezultati ankete sajta "Wing girl method" pokazali su da muškarce odbija naš nezainteresovani pogled!

Anketa je obuhvatila mali eksperiment i putem društvenih mreža muškarci su odgovarali na pitanje zašto se sve manje upuštaju u razgovor sa djevojkama. Čak 55 odsto njih kaže da ih ženski nezainteresovani pogled u stranu odbija od bilo kakvog pokušaja. "Muškarci se plaše odbijanja. Ako žena gleda u muškarca namrgođeno, zašto bi se on uopšte i trudio da joj priđe?", kaže Marni Kinris, autorka brojnih izdanja o ovom pitanju.

Što je najgore, žene nisu svjesne kakvu poruku šalju svojim licem. Sledeći put, umjesto arogantnog pogleda, osmjehnite mu se i pružite priliku da vas upozna!

(Izvor:Kurir)