Holivudske zvijezde otkrile svoja najgora iskustva
Ema Tompson

Hrabro

Holivudske zvijezde otkrile svoja najgora iskustva

Oprah Vinfri, EmaTompson, Ejmi Adams i Lupita Nyong'o imaju nešto zajedničko. Svaka od njih otvoreno je progovorila o svojim najgorim filmskim iskustvima prenosi Cdm.

Ema Tompson priznala je kako je njeno najgore iskustvo bilo u filmu "Sense And Sensibility", kada joj je režiser Ang Lee rekao da proba da ne izgleda tako staro! Ipak, nema problema sa tim što je glumica, ali su njenu majku zbog toga posla kritikovali. 

"Moj otac je oženio mamu (glumica Phyllida Law), a moja se baka zaključala u toalet na nekoliko dana jer su glumicu smatrali sinonimom za kurvu", ispričala je Emma za Hollywood Reporter. 

Oprah Vinfri takođe se sjeća situacije kada se i ona osjetila prozvanom. 

"Sjećam se da sam kao tinejdžerka željela da postan glumica. Moj je otac govorio kako se nijedna njegova kćerka neće kurvati", kaže Oprah. 

Ali, ona je oduvijek željela da postane glumica. 

"Sjećam se intervjua sa Dustinom Hoffmanom u kojem mi je rekao - Oprah, znaš da želiš da budeš na drugoj strani. Skoro sam se rasplakala, ali shvatila sam da bi mi bilo previše naporno da kombinujem dva zanimanja", zaključuje Oprah. 

Ajmi Adams ispričala je da svoje najgore iskustvo veže uz film "Charlie Wilson's War" koji je snimala sa Juliom Roberts. Snimale su u Maroku, gdje su izgradili izbjeglički logor na vrhu planine Atlas. Ali, došla je oluja i razorila logor te uništila ceste.

 

Lupita Nyong'o, koja je glumila sa Bradom Pittom u filmu "12 Years A Slave", započela je karijeru kao asistentkinja u proizvodnji. 

"Zadužili su me da se pobrinem da Ralph Fiennes i Rachel Weisz budu gdje trebaju da budu", prisjeća se Lupita. 

"Bio je to prvi film na kojem sam radila. Ispratila bih Ralpha iz šatora, jer u Keniji nismo imali prikolice, pa bih ga pitala na kojem filmu mu je najdraže da radi jer sam neobaveznim razgovorom htjela da izbjegnem neugodnu tišinu. On je pokušavao da bude pristojan, ali nije želio da razgovara sa mnom. I sada ga razumijem", smije se Nyong'o.