Milan Stanković:Djevojke me ne interesuju poslije Rade
Rada i Milan

"Uživa u momačkom životu"

Milan Stanković:Djevojke me ne interesuju poslije Rade

Otkako je raskinuo vezu sa Radom Manojlović, pjevač Milan Stanković uživa u momačkom životu, pa, kako kaže, nije u potrazi za novom partnerkomn prenosi Blic.

Stanković se pojavio u Požarevcu na snimanju novogodišnjeg programa televizije “DM sat“, a dan pre, na istom mestu bila je njegova bivša djevojka Rada Manojlović. Njih dvoje su se mimoišli, ali Stankovića to nije potreslo. 

- Rada i ja se nismo sreli, i inače se rijetko srećemo. Ipak, nas dvoje smo u sasvim lijepim odnosima - rekao nam je Stanković. 

S obzirom na to da Rada uživa u ljubavi sa košarkašim trenerom Momirom Gajićem, pitanje je da li je i Milan našao djevojku. 

- Ne, nemam djevojku i ne tražim djevojku! Bolje je kad si solo - prokomentarisao je svoj privatni život za “Blic“ pjevač, a onda i pojasnio:

- Kao što se vidi, kad sam sam, imam više energije za sebe i ne dijelim je s nekim. Imam sve vrijeme sveta. I više sam nego zadovoljan u kom pravcu je krenula moja karijera, koja mi je na prvom mjestu - ističe on. 

Rada bila u policiji zbog manijaka

Rada Manojlović nedavno je bila u policijskoj stanici gdje je više od dva sata davala iskaz u vezi sa nepoznatom osobom koja je već mjesecima uhodi na nastupima. Pjevačica je tek po dolasku u stanicu bila šokirana saznanjem da je u pitanju bivši robijaš koji živi u unutrašnjosti. 

Policija je privela manijaka na informativni razgovor tokom kojeg mu je uručena zabrana prilaska pjevačici i upozorenje da će biti uhapšen ukoliko prekrši pravila te odredbe. 

Rada je za “Blic“ rekla da ne želi da priča o cijelom slučaju:

- Prepuštam policiji da radi svoj posao na miru - rekla je ona. 

Žao mi je zbog Evrosonga

Milan, koji je kao predstavnik Srbije učestvovao na Evrosongu 2010. godine, osvrnuo se i na naše ovogodišnje odustajanje.

- Žao mi je. Razumijem da nemamo budžet, ali to je rijetka prilika da se pokažemo u svijetu na dobar način.