Vajas priznao: Ložim se na Jelenu Kostov!
Vajs Denser

Uzbudila farmera

Vajas priznao: Ložim se na Jelenu Kostov!

Iako je u više navrata pričao da ima ženu i trogodišnju ćerku koje ga čekaju napolju, Danimir Vajs otvorio je dušu u rijalitiju i priznao da mu se opasno dopada mlada pjevačica Jelena Kostov. Naime, denser je otkrio rediteljki Jeleni Golubović i Romani Panić da je ipak slab na mlade zvijezde u usponu piše Alo.rs.

- Znate kako mi se sviđa ona zvijezda „Granda“ - rekao je Vajs, dok su Jelena i Romana gorjele od želje da saznaju detalje njegove skrivene strasti. 

- Vrlo je seksi, lijepa je, ima prelijepo lice, senzualne usne, dugu kosu koja je čini zanosnom, a tek mladež - uz osmijeh i trljanje ruku opisivao je Kostovu, a onda ispričao da nikada nije imao priliku da je uživo vidi.

– Nisam je nikada vidio. Znam je samo sa televizije, ali da sam je vidio, ne bi mi bilo dobro - izjavio je Danimir. 

(Jelena Kostov)

Ovim povodom, pozvali smo Vajsovu sestru Danijelu, koja je svog bližnjeg opisala kao čovjeka koji nikada ne griješi u izboru ljepše polovine. 

- Vajs ima istančan ukus i ako je rekao da je neko lijep i da mu se dopada, onda je tako i mislio. Ne vidim ništa loše u tome da moj brat kaže da mu se neko dopada. Živ je čovjek, pa ima pravo da iznese svoj stav za nekoga ko je lijep, a Jelena je zaista lijepa - podržala je sestra Danimirov izbor.