Tanja i Slavica nakon višegodišnje svađe postaju kume
Tanja i Slavica

Zakopale ratne sjekire

Tanja i Slavica nakon višegodišnje svađe postaju kume

Na svadbi sa fudbalerom Vladom Avramovim Slavici Ćukteraš svjedok će biti Tanja Savić.

Na ovaj način dvije pjevačice će na viši nivo podići svoj odnos koji se tokom posljednjih osam godina kretao od najboljih drugarica do zakletih neprijatelja i nazad. 

„Slavica za prvu polovinu sljedeće godine planira vjenčanje za fudbalera Kaljarija Vladu Avramova. Odlučna je da joj Tanja bude kuma, što je već i ispričala najužem krugu svojih prijatelja“, rekao je izvor blizak pjevačici. 

Slavica to nije željela da komentariše, ali je Tanja bila spremnija da nešto na tu temu kaže novinarima. 

„Moguće je, jer nas dvije nikada nismo bile neprijatelji jedna drugoj. To između nas bila je dječja nesuglasica. Sada smo izuzetno prisne i jedna za drugu smo tu u pola noći, šta god da treba“, rekla je folkerka. 

Podsjećanja radi, dvije pjevačice su zakopale ratne sjekire kada se Tanja početkom 2013. vratila u Srbiju. Slavica je pozvala Savićevu da joj čestita rođenje drugog sina, poslije čega su se i vidjele i riješile sve razmirice. Slavica je ovo potvrdila u jednoj TV emisiji. 

„Dugo smo razgovarale. Tanja je dosta sazrela“, rekla je Slavica. 

Inače, pokušaj da pomiri dvije pjevačice imao je svojevremeno i direktor Grand produkcije Saša Popović, koji im je 2010. godine predložio duet. Smatrao je, između ostalog, da bi taj čin mogao biti i dobar marketinški potez. Obijje su ga, međutim, kategorično odbile. 

„Novac nema nikakvog značaja, jer ne mogu protiv sebe i nema tih para zbog kojih bih pristala na saradnju sa Slavicom. Ne može se novcem kupiti sve, a snove mogu da ostvarim i bez tog dueta“, kategorična je tada bila Tanja. 

Svađa između budućih kuma započela je kada je Slavica prije osam godina pokazala grudi Tanjinom dečku. Savićevu je ovo povrijedilo i nije mogla niti je željela da joj oprosti, sve do ove godine.