Nataša i Vlada opet raskinuli
Nataša i Vlada

Pukla vjeridba

Nataša i Vlada opet raskinuli

Natašta od vjenčanja? Pukla višemjesečna vjeridba Nataše Bekvalac i Vlade Vuksanović?! Izgleda da su pjevačica i maneken opet raskinuli zbog sve češćih svađa, neslaganja i razlika karaktera prenose Netavisne novine.

To objašnjava što više ne objavljuju zajedničke slike na društvenim mrežama niti se pojavljuju zajedno na događajima. 

"Prije nekoliko nedjelja, Nataša je definitivno odlučila i saopštila je Vladi da želi da prekinu vjeridbu. Dogovorili su se da u javnosti ne pričaju ništa o raskidu. Ipak svima koji ih znaju jasno je da nešto nije u redu jer se na nekoliko javnih događaja u decembru nisu pojavili zajedno, a među kojima je i glamurozna dodjela nagrada za "Hello" ličnost godine, što je ranije bilo nezamislivo, rekao je izvor blizak pjevačici i dodao: 

"Takođe, Nataša je prije oko mjesec dana naprasno prestala da kači zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Na Instagramu i Tviteru posljednjih nekoliko nedjelja postavlja isključivo svoje i fotografije njenih prijatelja, a nije ga ni spomenula niti jednom riječju, ispričao je je izbor blizak Bekvalčevoj za koju kaže da se potpuno okrenula porodici kako bi lakše prebrodila završetak ove ljubavne priče."