Stanija našla novog dečka: Da, zaljubljena sam!
Stanija Dobrojević

Novogodišnji intervju

Stanija našla novog dečka: Da, zaljubljena sam!

Da sa novom godinom dolaze i novi planovi, želje i promene, potvrdila je i Stanija Dobrojević, jedna od najpopularnijih devojaka u Srbiji, koja u 2014. godinu ulazi sa novom ljubavlju. U intervjuu za „Alo!“, Stanija je ispričala i da je srećno zaljubljena, ali nije želela da otkriva detalje, kao i identitet svoje nove ljubavi.

"Javna veza mi nije donijela ništa dobro, samo probleme" 

- Da, zaljubljena sam... Moja intima je isključivo moja stvar. Svoj ljubavni život čuvam od očiju javnosti jer sam se opekla i naučila lekciju. Javna veza mi nije donijela ništa dobro, samo probleme. Ne želim svoje emocije javno da eksponiram, ljubav je nešto najvrednije u životu i to treba čuvati samo za sebe. 

Da li vjeruješ u Deda Mraza?

- Da, vjerujem da će te nagraditi ako si bio dobar cijele godine.

Šta si poželjela da ti donese Deda Mraz?


- Poželjela sam pravog muškarca, karakternog, samostalnog, ostvarenog, koji bi mi tokom čitave sljedeće godine i zauvijek ispunjavao svakodnevno moje želje i željice. Hoću svog ličnog Deda Mraza! Tačka!

Po ćemu ćeš pamtiti 2013. godinu? 

- Definitivno, 2013. godinu je obilježilo moje učešće u „Farmi“, moj lični uspjeh je što sam osvojila drugo mjesto i sebe smatram moralnim pobjednikom najgledanijeg rijalitija na Balkanu. Drago mi je što sam imala priliku da pokažem sebe u pravom svjetlu, ogolila sam svoju ličnost pred kamerama, bila ono što zaista jesam, a time sam zadobila simpatije ljudi, iskreno sam srećna što sam voljena i popularna djevojka.

Šta želiš da zaboraviš iz 2013. godine?

- Ova 2013. godina je bila moj učitelj i mučitelj, jedna životna lekcija! Koliko god sam mislila za sebe da sam mudra i pametna djevojka, shvatila sam da sam još uvijek mnogo naivna i da na ovom svijetu ima mnogo zlih ljudi. Hrabro se nosim i sa drugom stranom medalje i nadam se da sam izvukla pouku.

Kako će izgledati tvoje novogodišnje slavlje?  

- Novogodišnje slavlje - izvadim papir i olovku, sumiram prethodnu i pravim plan za sljedeću godinu... Čudna metoda koja vodi ka uspjehu i preporučujem je svima! Najlepši provod 31. decembra je dnevna varijanta koja počinje u podne u Novom Sadu, kafići su prepuni, ljudi veseli, trubači svuda i idemo od mjesta do mesta... A uveče romantična atmosfera...