Jovana optužila Danijela da joj je ukrao vibrator!
Jovana

Prešli sve granice

Jovana optužila Danijela da joj je ukrao vibrator!

Tajne iz bračnog života Jovane i Danijela Alibabića ne prestaju da iznenađuju javnost, a poslednja informacija do koje smo došli jeste da manekenka sumnja da je Crnogorac ukrao njen vibrator. Naime, Jovana je svoju spravu za samozadovoljavanje navodno ponijela u Crnu Goru u pjevačevu rodnu kuću, a kada je vidjela da je nema u ormanu, pretpostavila je da je Danijel uzeo i tada je prvi put posumnjala da je homoseksualac.

Kada se udala za Danijela, Jovana je svoj vibrator ponijela u Crnu Goru i sve vrijeme ga je držala u svom ormanu. Jedino su njih dvoje znali gdje se nalazi. Kada je Danijel jednog dana otišao na put, ona je shvatila da vibratora nema i odmah se zapitala gdje je. U tom trenutku je pozvala Danijela, koji joj je, po njenim riječima, rekao: 

„Ne sjekiraj se, sigurno je tu negdje.“ Međutim, ona nije mogla da ga nađe. Svojim najbližim prijateljima Jovana se povjerila i rekla da sumnja da je Alibabić homosekualac jer joj je veoma čudno to što se desilo - izjavio je za „Alo!“ izvor blizak manekenki. 

U namjeri da saznamo šta se tačno desilo, kontaktirali smo sa Jovanom Alibabić, koja je potvrdila naša saznanja. 

- Nemam komentar na te gadosti - bilo je sve što nam je rekao Alibabić, koji se i dalje nalazi u Podgorici sa svojom porodicom. 

- Ne vjerujem da ste to saznali. Mislim da mi je Danijel ukrao vibrator, ali ne mogu da tvrdim, jer neću da me tuži zbog onoga u šta sumnjam. Ne želim da prljav veš iznosim u javnost - izjavila je manekenka. 

Podsjećanja radi, vest o razvodu Danijela i Jovane Alibabić odjeknula je u četvrtak, kada se pisalo da ne mogu više zajedno i da su po drugi put izgubili bebu. Istog dana oglasila se manekenka, koja je kao razloge rastanka navela fizičko maltretiranje, ali i podatak da je pjevač homoseksualac. 

Na ove Jovanine tvrdnje Danijel nije davao komentare, već je samo poručio da će se naći na sudu. 

- Shvatila sam da sam od samog početka naše veze, i ubrzo braka, bila samo marketinški trik i paravan. Tačno je ono što se govorilo, da je homoseksualac. Danijel me je hvatao za vrat i prijetio mi - izjavila je tada Jovana za naš list i demantovala da je bila trudna drugi put. 

Jovana gostuje kod Amidžića!

Jovana Alibabić je u Beograd došla kako bi gostovala kod Ognjena Amidžića u emisiji „Amidži šou“ koja će bii emitovana sutra uveče na Televiziji „Pink“. Manekenka će ovom prilikom prvi put u jednoj televizijskoj emisiji progovoriti o svim problemima koje je imala u braku sa Danijelom Alibabićem, kao i o tačnim razlozima njihovog razlaza.