Pozorište na Terazijama neće Anu u mjuziklu
Ana Kokić

Odbijena

Pozorište na Terazijama neće Anu u mjuziklu

Ana Kokić ozbiljno razmišlja da se oproba kao glumica u nekom dobrom mjuziklu, na šta su je podstakli komentari prijatelja koje je očarala pokazavši svoj talenat u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Ani je postalo nezamislivo pjevanje bez plesne koreografije i specijalno osmišljenog scenskog nastupa. Mjuzikl kao forma bi joj pružio mogućnost da se predstavi u tom svjetlu, a pozorišna kuća sa Terazija joj se učinila kao idealno mjesto da to realizuje, pogotovo što ima nekoliko prijatelja i saradnika koji su tamo zaposleni. 

- Voljela bih da mi se pruži prilika da igram u mjuziklu, i to bih uradila sa ogromnim zadovoljstvom i uživanjem - rekala je Ana za “24 sata”. 

Milan Gromilić, koreograf pozorišta na Terazijama koji je radio sa Anom tokom humanitarnog šou-programa, smatra da ona ima potencijal za mjuzikl. 

- Ana bi mogla uz maksimalno posvećenje i veliki trud da uspije u mjuziklu. Nije ništa čudno da neko ko nije glumac bude angažovan za mjuzikl, a to se dešavalo i na čuvenom Brodveju. Izuzetno je kompleksno igrati u mjuziklu jer to istovremeno zahtijeva angažovanost cijelog bića, tijela i uma. Treba igrati i kroz muziku se izražavati, da bi to bio dobar pozorišni komad - rekao nam je Milan Gromilić. 

Umjetnički direktor Pozorišta na Terazijama Željko Jovanović odbija mogućnost Aninog angažovanja u njihovoj kući. 

- Do mene jeste došla ta informacija. Ipak, nemoguće je da Ana igra u našem mjuziklu. Mi angažujemo profesionalne glumce preko audicija - rekao je Jovanović, ostavivši mogućnost da Kokićeva možda može da bude angažovana u mjuziklu nekog drugog pozorišta.